Het verhaal achter Mondra

Het verhaal achter Mondra

Mondra-oorsprongen

Mondra werd in 2020 opgericht door onze CEO en oprichter Jason Barrett . Het Mondra-leiderschapsteam is afkomstig uit een data-analyseachtergrond en heeft allemaal met vergelijkbare grote bedrijven samengewerkt om bedrijfswaarde uit data te creëren.

In 2019 besloten ze om die expertise in te zetten op het gebied van duurzaamheid, om zo een impact te hebben op de wereld, met de focus op planeetpositiviteit.

Het was in deze tijd dat het leiderschapsteam samenwerkte met Joseph Poore van de universiteit van Oxford aan het onderwerp levenscyclusanalyse (LCA), wat een enorme data-uitdaging vormt bij het proberen om productfootprinting op schaal EN in tempo uit te voeren. En zo begon een vier jaar durende reis voor het automatiseren van levenscyclusanalyse met behulp van datagestuurde benaderingen.


Wat doet Mondra?

Mondra is een platform waarmee retailers en voedselproducenten de milieuprestaties van hun producten kunnen monitoren, verbeteren en vastleggen op één enkel, onderling verbonden, dynamisch platform. Zo ontstaat de mogelijkheid om een gestandaardiseerde manier te creëren om de prestaties op product- en ingrediëntniveau te meten via samenwerking in de volledige toeleveringsketen.

Tegenwoordig bestaat het Mondra-team uit meer dan 50 mensen over de hele wereld. Zij bestaan uit wetenschappers en onderzoekers die de wetenschap ondersteunen, samen met een geweldig technologieteam dat de technische oplossing achter de schaalbare cijfers mogelijk maakt.

Alle Mondranaughts zijn vastbesloten om de voedselsystemen zo snel mogelijk naar NETTO-NUL te brengen.

Los het onoplosbare probleem van kunstmatige intelligentie op om netto-nul te bereiken in de voedings- en drankenindustrie

    • Related Articles

    • Partnerintegratiestrategie

      Integratie met partners ten behoeve van data- acquisitie Benut bestaande data die in oplossingen van derden worden bewaard, binnen het Mondra-platform, om extra klant- of planeetwaarde te leveren. Reciprociteit door de oplossing van de partner waar ...
    • Technische integratie voor data-invoer

      Documentinhoud Dit document biedt een overzicht van de verschillende mogelijke technische integratieopties die beschikbaar zijn bij de implementatie van Mondra. De beoogde doelgroep bestaat voornamelijk uit leden van het Technical Compliance- en ...