Op zoek naar hulp en ondersteuning

Op zoek naar hulp en ondersteuning

Hoe u hulp en ondersteuning kunt krijgen

Er zijn meerdere methoden beschikbaar op het Mondra Platform om meer informatie te zoeken over de weergegeven gegevens en de functionaliteit van het platform . Er kan meer ondersteuning worden gezocht via het Help Centre, de Chatfunctie en door een ticket aan te maken.  


Meld u aan bij het Mondra Support- platform op https://support.mondra.com om toegang te krijgen tot kennisgebaseerde artikelen en video's en om een ticket aan te maken voor verdere ondersteuning .  


Populaire artikelen en uw recente artikelen vindt u onderaan de pagina.  




U kunt ook toegang krijgen tot het Help Centre, Chatfunctie en het indienen van een ticket door het pictogram linksonder op het Mondra-platform te selecteren.  








Helpcentrum

Het Helpcentrum bevat op kennis gebaseerde artikelen, om u te ondersteunen bij het verkrijgen van toegang tot en uw gegevens begrijpen. Meld u aan om ervoor te zorgen dat u volledige toegang hebt tot alle artikelen. U kunt het Help Centre bereiken via het Mondra Support-platform of de informatie-icoontje rechtsboven op het platform.  


Kennisgebaseerde artikelen zijn beschikbaar in de volgende categorieën:  

Het Mondra-verhaal Het begin van Mondra  
Gebruik van het Mondra-platform Hoe het Mondra-platform te gebruiken  
Mondra Science - Begrijp de methodologie van Mondra 's ecologische voetafdruk technologie  
Veelgestelde vragen - Veelgestelde vragen om u te helpen navigeren op het Mondra -platform  
Mondra: Nu, straks - De nieuwste functies en releases voor ons platform en hoe u ze kunt gebruiken.  
Uitnodigingen verzenden en ontvangen voor het Mondra-platform – Hoe u uw leveranciers uitnodigt en wat u moet doen nadat u uw uitnodiging hebt ontvangen  
Introductie tot het Mondra-platform – Haal het maximale uit Mondra wanneer u zich aanmeldt  
Beleid – Beleid voor de openbare website  

Praten

Via de chatfunctie krijgt u toegang tot onze klantenservice, waar een Mondra-agent uw vragen beantwoordt.



U krijgt toegang tot de chat via het informatie-icoontje linksonder op het platform. Vul uw naam en e-mailadres in, zodat een klantenservicemedewerker al uw vragen of problemen met het Mondra-platform volledig kan beantwoorden. De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag , 09.00 – 17.00 uur GMT .  

Een ticket registreren  



Eventuele verdere vragen, zorgen of feedback van klanten kunnen worden vastgelegd via het ticketsysteem. Geef zoveel mogelijk details zodat we effectief kunnen reageren , voeg URL's, screenshots en video's toe waar van toepassing .  

Tickets kunnen worden geregistreerd in het Mondra Support-platform . Tickets die u hebt ingelogd zijn, zijn toegankelijk via 'Mijn Tickets ' .    


Tickets kunnen ook worden ingediend via het informatie-icoontje linksonder op het platform.