Technische integratie voor data-invoer

Documentinhoud

Dit document biedt een overzicht van de verschillende mogelijke technische integratieopties die beschikbaar zijn bij de implementatie van Mondra. De beoogde doelgroep bestaat voornamelijk uit leden van het Technical Compliance- en Technology-team.
Daarnaast geven we een overzicht van de technische kwalificaties en de hoogwaardige systeemarchitectuur van Mondra.

Mondra Hypermodelling en vereiste zaadgegevens

Voor een compleet overzicht van de Mondra-oplossing, zie het Proof Of Value (POV) overzichtsdocument en/of vraag toegang aan tot de Retailer POV-software. In de kern gebruikt de Mondra-oplossing zijn Hypermodelling-technologie om milieuproductvoetafdrukken te berekenen. De oplossing doet dit voor alle voedsel- en drankproducten in het assortiment van een Retailer.

De Hypermodelling engine heeft seed data nodig om te functioneren. Deze seed data kan het beste worden gehaald uit Compliance / PLM-oplossingen, die voor voedsel doorgaans alle vereiste data bevatten. Dit document beschrijft integratie met Oracle's Retail Brand Compliance (ORBC)-oplossing, maar integratie met TraceOne en andere systemen is ook mogelijk .

Mondra Hypermodelling - definitie van zaadgegevens

Er is een apart document verstrekt met details over de vereiste zaadgegevens. Samenvattend hebben we het volgende nodig:

• Productbasis & volume (Verkoop)
• Receptenboom, aanbod en sites
• Verpakking

Gegevensextractie - opties

Om te beginnen hebben we een extractie van gegevens uit ORBC nodig. In fase 2 van het programma zal dit worden uitgebreid naar een volledig private-label Food & Beverage-assortiment. Mondra zal elke gewenste aanpak ondersteunen en accommoderen om fase 2 te starten, maar opties C en D hebben op de lange termijn de voorkeur. In alle opties worden Sales Volume (SV)-gegevens apart verwerkt.

Workflows voor gegevenssynchronisatie en naleving

Na de eerste extractie van gegevens die nodig zijn om Hypermodelling te activeren, gaan we over op de coëxistentie van Mondra en ORBC. In deze staat moeten productsamenstelling en leveranciersdetails tussen beide systemen worden bijgehouden om te worden gesynchroniseerd.

Mondra erkent volledig hoe belangrijk het is om compliance-workflows in ORBC te onderhouden en overschrijft nooit rechtstreeks zijn gegevens. Het mechanisme om dit te bereiken moet worden ontworpen, overeengekomen en geleverd in Fase 2. Enkele mogelijke opties om een gesprek te beginnen, worden op de pagina besproken.

Hieronder vindt u een voorgesteld discussieschema:

Gegevenssynchronisatie- en nalevingsworkflows - opties

Om compliance-workflows volledig te ondersteunen, moeten gegevens tussen oplossingen worden gesynchroniseerd. Enkele mogelijke opties om te verkennen:

Overzicht van systeemarchitectuur

Overzichtelijke momentopname van de architectuur van Mondra Platforms, weergegeven met voorgestelde integratie met het Retailers ORBC-exemplaar.

SaaS-oplossing op Azure -cloud. Klaar om te schalen

• Azure-cloud
• ReactJS + Typescript
• .NET Kern
• Databricks + PySpark
• SQL Server, Azure Data Lake Gen2

Mondra tech & security-referenties

Ons technische team heeft ervaring met het voldoen aan de eisen van technologie- en beveiligingsteams in ondernemingen.
Hieronder vindt u een algemeen overzicht van de beveiligingsaanpak van Mondra:

Volgende stappen

In Fase 2 van het programma nodigen we u uit om in de komende weken met uw technologie- en technische teams in gesprek te gaan over de volgende onderwerpen.

• Compliance-workflows – harde limieten en gebruikersvoorkeuren
• Beveiligingsauditvereisten als leverancier
• Initiële planning van gegevensextractie
• Workshops over het ontwerpen van volledige workflows voor gegevenssynchronisatie en naleving