Правила та умови веб-сайту

Правила та умови веб-сайту

УМОВИ КОРИСТУВАННЯ ВЕБ-САЙТОМ


БУДЬ ЛАСКА, УВАЖНО ПРОЧИТАЙТЕ ЦІ ПОЛОЖЕННЯ ТА УМОВИ ПЕРЕД ВИКОРИСТАННЯМ ЦЬОГО САЙТУ

Що в цих умовах?

У цих умовах описано правила користування нашим веб-сайтом https:\\mondra.com (наш сайт).

Хто ми і як з нами зв'язатися

https:\\mondra.com – це сайт, яким керує Mondra Global Limited («Ми»). Ми є компанією з обмеженою відповідальністю, зареєстрованою в Англії та Уельсі під номером компанії 12485878 і маємо зареєстрований офіс за адресою c/o DMH Stallard LLP, 11th Floor, 6 New Street Square, New Fetter Lane, London, EC4A 3BF, United Kingdom. Наш номер платника ПДВ – 347989528. Щоб зв’язатися з нами, надішліть електронний лист на hello@mondra.com.

Використовуючи наш сайт, ви приймаєте ці умови

Користуючись нашим сайтом, ви підтверджуєте, що приймаєте ці умови використання та погоджуєтеся їх дотримуватися. Якщо ви не згодні з цими умовами, ви не повинні використовувати наш сайт. Ми рекомендуємо вам роздрукувати копію цих умов для подальшого використання.

Існують інші умови, які можуть стосуватися вас
Ці умови використання стосуються наступних додаткових умов, які також стосуються використання вами нашого сайту:
  1. Наша політика конфіденційності (https://www.mondra.com/privacy-policy); і
  2. Наша Політика щодо файлів cookie (https://mondra.com/privacy-content), яка містить інформацію про файли cookie на нашому сайті.

Якщо ви купуєте послуги на нашому сайті, до продажу застосовуватимуться наші умови постачання («Умови постачання») (доступні до покупки та/або за запитом).
Якщо ви авторизовані для доступу до нашої платформи, розміщеної на https:\\mondra.com, наша ліцензійна угода кінцевого користувача застосовуватиметься до вашого доступу

Ми можемо вносити зміни до цих умов

Час від часу ми змінюємо ці умови. Кожного разу, коли ви хочете скористатися нашим сайтом, перевіряйте ці умови, щоб переконатися, що ви розумієте умови, які застосовуються на той момент. Ці умови востаннє оновлено [05.02.2023].


Ми можемо вносити зміни на наш сайт

Ми можемо час від часу оновлювати та змінювати наш сайт, наприклад, щоб відобразити зміни в наших послугах, потреби наших користувачів і наші бізнес-пріоритети.


Ми можемо призупинити або видалити наш сайт

Ми не гарантуємо, що наш сайт або будь-який його вміст буде завжди доступним або працюватиме без перерв. Ми можемо призупинити, вилучити чи обмежити доступність усього або будь-якої частини нашого сайту з ділових чи операційних причин. Ми намагатимемося повідомити вас завчасно про будь-яке призупинення або відкликання.


Відповідальність перед третіми особами

Ви також несете відповідальність за те, щоб усі особи, які заходять на наш сайт через ваше підключення до Інтернету, були обізнані з цими умовами використання та іншими застосовними положеннями та умовами, а також дотримувалися їх.


Ми можемо передати цю угоду комусь іншому

Ми можемо передати наші права та обов’язки за цими умовами іншій організації. Ми завжди повідомимо вам письмово, якщо це станеться, і гарантуємо, що передача не вплине на ваші права за контрактом.

Наш сайт призначений для користувачів у Великобританії

Наш сайт орієнтований на людей, які проживають у Великобританії. Ми не стверджуємо, що вміст, доступний на нашому сайті або через нього, підходить для використання або доступний в інших місцях.

Як ви можете використовувати матеріали нашого сайту

Ми є власником або ліцензіатом усіх прав інтелектуальної власності на наш сайт і на опубліковані на ньому матеріали. Ці роботи захищені законами про авторське право та угодами в усьому світі. Усі такі права зберігаються. За винятком випадків, дозволених нашими Умовами постачання:

  1. Ви можете роздрукувати одну копію та завантажити фрагменти будь-якої сторінки з нашого сайту для особистого користування, а також можете привернути увагу інших у вашій організації до вмісту, розміщеного на нашому сайті;
  2. Ви не повинні будь-яким чином змінювати паперові або цифрові копії будь-яких матеріалів, які ви роздрукували або завантажили, і ви не повинні використовувати будь-які ілюстрації, фотографії, відео- чи аудіоряди чи будь-яку графіку окремо від будь-якого супровідного тексту; і
  3. Ви не повинні використовувати будь-яку частину вмісту нашого сайту в комерційних цілях без отримання ліцензії на це від нас або наших ліцензіарів.

Наш статус (і статус будь-яких ідентифікованих співавторів) як авторів вмісту на нашому сайті має завжди визнаватися (за винятком випадків, коли вміст створюється користувачами).
Якщо ви роздруковуєте, копіюєте, завантажуєте, розміщуєте чи повторно розміщуєте будь-яку частину нашого сайту, порушуючи ці умови використання, ваше право на використання нашого сайту буде негайно припинено, і ви повинні, за нашим вибором, повернути або знищити будь-які копії матеріалів. ви зробили.


Жодного аналізу тексту чи даних чи веб-збирання

Ви не маєте права здійснювати, сприяти, дозволяти або дозволяти будь-який аналіз тексту чи даних або веб-скопіювання стосовно нашого сайту чи будь-яких послуг, що надаються через наш сайт або пов’язані з ним. Це включає використання (або дозвіл, дозвіл або спробу використання):

  1. Будь-який «робот», «бот», «павук», «скребок» або інший автоматизований пристрій, програма, інструмент, алгоритм, код, процес або методологія для доступу, отримання, копіювання, моніторингу або повторної публікації будь-якої частини сайту або будь-яких даних , вміст, інформація чи послуги, доступ до яких здійснюється через них; або
  2. Будь-яка автоматизована аналітична техніка, спрямована на аналіз тексту та даних у цифровій формі для отримання інформації, яка включає, але не обмежується шаблонами, тенденціями та кореляціями.

Положення цього пункту слід розглядати як чітке застереження наших прав у цьому відношенні, зокрема для цілей статті 4(3) Директиви про цифрове авторське право ((ЄС) 2019/790).
Цей пункт не застосовується, оскільки (але лише в тій мірі, в якій) ми не можемо виключити або обмежити діяльність з аналізу тексту, даних або веб-збирання за договором відповідно до законів, які застосовуються до нас.

Не покладайтеся на інформацію на цьому сайті

Контент на нашому сайті надається лише для загальної інформації. Він не є порадою, на яку слід покладатися. Ви повинні отримати професійну чи спеціалізовану консультацію, перш ніж вживати або утримуватися від будь-яких дій на основі вмісту нашого сайту.

Незважаючи на те, що ми докладаємо розумних зусиль для оновлення інформації на нашому сайті, ми не робимо жодних заяв, гарантій чи гарантій, прямих чи непрямих, що вміст нашого сайту є точним, повним або актуальним.

Якщо наш сайт містить посилання на інші сайти та ресурси, надані третіми сторонами, ці посилання надаються лише для вашої інформації. Такі посилання не слід тлумачити як схвалення нами цих веб-сайтів або інформації, яку ви можете отримати з них. Ми не контролюємо вміст цих сайтів або ресурсів.

Наша відповідальність за збитки або пошкодження, заподіяні вами
  1. Ми жодним чином не виключаємо та не обмежуємо нашу відповідальність перед вами, якщо це було б незаконно. Це включає відповідальність за смерть або тілесні ушкодження, спричинені нашою недбалістю або недбалістю наших співробітників, агентів або субпідрядників, а також за шахрайство або шахрайське введення в оману.
  2. Різні обмеження та виключення відповідальності застосовуються до відповідальності, що виникає в результаті постачання вам будь-яких продуктів, які будуть викладені в наших Умовах постачання.
  3. Ми виключаємо всі непрямі умови, гарантії, заяви чи інші умови, які можуть стосуватися нашого сайту або будь-якого вмісту на ньому.
  4. Ми не несемо відповідальності перед вами за будь-які збитки чи збитки, пов’язані з контрактом, правопорушенням (включаючи недбалість), порушенням законних обов’язків чи іншим чином, навіть якщо це можна було передбачити, що виникає внаслідок або у зв’язку з: (i) використанням або нездатністю використовувати наш сайт; або (ii) використання або довіри до будь-якого вмісту, що відображається на нашому сайті.
  5. Зокрема, ми не несемо відповідальності за: (i) втрату прибутку, продажів, бізнесу чи доходу; (ii) переривання діяльності; (iii) втрата очікуваних заощаджень; (iv) втрата можливостей для бізнесу, доброї волі або репутації; або (v) будь-які непрямі чи непрямі збитки чи пошкодження.

Як ми можемо використовувати вашу особисту інформацію

Ми використовуватимемо вашу особисту інформацію лише відповідно до нашої Політики конфіденційності (https://www.mondra.com/privacy-policy).
 
Ми не несемо відповідальності за віруси, і ви не повинні їх заносити

  1. Ми не гарантуємо, що наш сайт буде безпечним або вільним від помилок чи вірусів.
  2. Ви несете відповідальність за налаштування ваших інформаційних технологій, комп’ютерних програм і платформи для доступу до нашого сайту. Ви повинні використовувати власне програмне забезпечення для захисту від вірусів.
  3. Ви не повинні зловживати нашим сайтом, свідомо вводячи віруси, трояни, хробаки, логічні бомби чи інший матеріал, який є зловмисним або технологічно шкідливим. Ви не повинні намагатися отримати несанкціонований доступ до нашого сайту, сервера, на якому зберігається наш сайт, або будь-якого сервера, комп’ютера чи бази даних, підключених до нашого сайту. Ви не повинні атакувати наш сайт за допомогою атаки на відмову в обслуговуванні або розподіленої атаки на відмову в обслуговуванні. Порушуючи це положення, ви скоїте кримінальне правопорушення відповідно до Закону про зловживання комп’ютером 1990 року. Ми повідомимо про будь-яке таке порушення відповідні правоохоронні органи та співпрацюватимемо з цими органами, розкривши їм вашу особу. У разі такого порушення ваше право на використання нашого сайту буде негайно припинено.

Правила розміщення посилань на наш сайт


  1. Ви можете посилатися на нашу домашню сторінку за умови, що ви робите це чесно та законно, не шкодите нашій репутації та не використовуєте її.
  2. Ви не повинні встановлювати посилання таким чином, щоб пропонувати будь-яку форму асоціації, схвалення чи схвалення з нашого боку, якщо їх не існує.
  3. Ви не повинні створювати посилання на наш сайт на будь-якому веб-сайті, який не належить вам.
  4. Наш сайт не можна розміщувати у фреймі на будь-якому іншому сайті, а також ви не можете створювати посилання на будь-яку частину нашого сайту, крім домашньої сторінки.
  5. Ми залишаємо за собою право скасувати дозвіл на посилання без попередження.
  6. Якщо ви бажаєте створити посилання або будь-яким чином використати вміст нашого сайту, крім зазначеного вище, зв’яжіться з [hello@mondra.com].

Закони якої країни застосовуються до спорів?

Ці умови використання, їх предмет і формування (а також будь-які позадоговірні суперечки чи претензії) регулюються англійським законодавством. Ми обоє погоджуємося з виключною юрисдикцією судів Англії та Уельсу.


Наші торгові марки зареєстровані

«Мондра» і є незареєстрованими торговими марками Mondra Global Limited. Ви не маєте права використовувати їх без нашого дозволу, якщо вони не є частиною матеріалу, який ви використовуєте відповідно до дозволу в розділі «Як ви можете використовувати матеріал на нашому сайті» вище.


MONDRA GLOBAL LIMITED
19 червня 2023 р

    • Related Articles

    • Mondra Global Limited – Правила та умови

      Особливо звертаємо вашу увагу на положення пункту 11 (Обмеження відповідальності). 1. Вступ 1.1 Mondra Global Limited (номер компанії 12485878) (Mondra або we/us/our) — це компанія, зареєстрована в Англії та Уельсі, а наш зареєстрований офіс ...
    • Політика конфіденційності Mondra

      Ласкаво просимо до Політики конфіденційності Mondra. Mondra поважає вашу конфіденційність і прагне захищати ваші особисті дані. У цій політиці конфіденційності пояснюється, які особисті дані ми можемо зберігати або обробляти, ваші права на ...
    • Кодекс поведінки постачальника Mondra

      Цей Кодекс поведінки для постачальників застосовується до будь-якої організації, яка ( i ) уклала контракт із Mondra на постачання товарів або послуг Mondra, (ii) уклала контракт із Mondra з метою обслуговування клієнтів Mondra або (iii) вступила в ...