Шукаю допомоги та підтримки

Шукаю допомоги та підтримки

Як отримати допомогу та підтримку

На платформі Mondra доступно кілька методів пошуку додаткової інформації про відображені дані та функціональність платформи . Можна отримати додаткову підтримку через Довідковий центр , функцію чату та піднявши квиток.  


Увійдіть на платформу підтримки Mondra за адресою https://support.mondra.com, щоб отримати доступ до наукових статей і відео , а також зареєструвати квиток для подальшої підтримки.  


Популярні статті та ваші останні статті доступні внизу сторінки.  




Ви також можете отримати доступ довідковий центр, функцію чату та підніміть заявку , вибравши піктограму в нижній лівій частині платформи Mondra.  








Довідковий центр

Довідковий центр містить статті, що ґрунтуються на знаннях , щоб допомогти вам у доступі та розуміння ваших даних. Увійдіть, щоб мати повний доступ до всіх статей. Ви можете отримати доступ до довідкового центру через платформу підтримки Mondra або інформаційний значок у верхньому правому куті платформи.  


Статті на основі знань доступні в таких категоріях:  

Історія Мондри Початки Mondra  
Використання платформи Mondra Як користуватися платформою Mondra  
Mondra Science - Зрозумійте методологію екологічного друку Mondra технології  
Часті запитання - Часті запитання, які допоможуть вам орієнтуватися на платформі Mondra  
Mondra: зараз, далі найновіші функції та випуск для нашої платформи та способи їх використання.  
Надсилання та отримання запрошень на платформу Mondra – як запросити своїх постачальників і що робити, отримавши запрошення  
Ознайомлення з платформою Mondra . Отримайте максимум від Mondra після реєстрації  
Політика – Політика загальнодоступного веб-сайту  

Чат

Чат дає вам доступ до нашої служби підтримки клієнтів, де агент Mondra відповість на ваші запитання.



Доступ до чату здійснюється за допомогою значка інформації в нижній лівій частині платформи. Введіть своє ім’я та адресу електронної пошти, щоб агент служби підтримки клієнтів міг повністю відповісти на будь-які запитання чи проблеми з платформою Mondra. Обслуговування клієнтів працює з понеділка по п'ятницю , 9:00 17:00 GMT .  

Реєстрація квитка  



Будь-які подальші запитання, занепокоєння чи відгуки клієнтів можна реєструвати через систему продажу квитків. Будь ласка, надайте якомога більше деталей , щоб ми могли ефективно реагувати , додаючи URL-адреси, знімки екрана та відео, де це можливо .  

Заявки можна зареєструвати на платформі підтримки Mondra . Квитки у вас є зареєстровані будуть доступні через «Мої квитки » .    


Квитки також можна подати за допомогою інформаційного значка в нижній лівій частині платформи.