1.3 Звернення за допомогою та підтримкою

1.3 Звернення за допомогою та підтримкою

Як отримати допомогу та підтримку

На платформі Mondra доступно кілька методів пошуку додаткової інформації про відображені дані та функціональність платформи . Можна отримати додаткову підтримку через Довідковий центр , функцію чату та піднявши квиток.  


Увійдіть на платформу підтримки Mondra за адресою https://support.mondra.com, щоб отримати доступ до наукових статей і відео , а також зареєструвати квиток для подальшої підтримки.  


Популярні статті та ваші останні статті доступні внизу сторінки.  




Ви також можете отримати доступ довідковий центр, функцію чату та підніміть заявку , вибравши піктограму в нижній лівій частині платформи Mondra.  








Довідковий центр

Довідковий центр містить статті, що ґрунтуються на знаннях , щоб допомогти вам у доступі та розуміння ваших даних. Увійдіть, щоб мати повний доступ до всіх статей. Ви можете отримати доступ до довідкового центру через платформу підтримки Mondra або інформаційний значок у верхньому правому куті платформи.  


Статті на основі знань доступні в таких категоріях:  

Історія Мондри Початки Mondra  
Використання платформи Mondra Як користуватися платформою Mondra  
Mondra Science - Зрозумійте методологію екологічного друку Mondra технології  
Часті запитання - Часті запитання, які допоможуть вам орієнтуватися на платформі Mondra  
Mondra: зараз, далі останні функції та випуск для нашої платформи та способи їх використання.  
Надсилання та отримання запрошень на платформу Mondra – як запросити своїх постачальників і що робити, отримавши запрошення  
Ознайомлення з платформою Mondra . Отримайте максимум від Mondra після реєстрації  
Політика – Політика загальнодоступного веб-сайту  

Чат

Чат дає вам доступ до нашої служби підтримки клієнтів, де агент Mondra відповість на ваші запитання.



Доступ до чату здійснюється за допомогою значка інформації в нижній лівій частині платформи. Введіть своє ім’я та адресу електронної пошти, щоб агент служби підтримки клієнтів міг повністю відповісти на будь-які запитання чи проблеми з платформою Mondra. Обслуговування клієнтів працює з понеділка по п'ятницю , 9:00 17:00 GMT .  

Реєстрація квитка  



Будь-які подальші запитання, занепокоєння чи відгуки клієнтів можна реєструвати через систему продажу квитків. Надайте якомога більше деталей , щоб ми могли ефективно реагувати , додаючи URL-адреси, знімки екрана та відео, де це можливо .  

Заявки можна зареєструвати на платформі підтримки Mondra . Квитки у вас є зареєстровані будуть доступні через «Мої квитки » .    


Квитки також можна подати за допомогою інформаційного значка в нижній лівій частині платформи.  









    • Related Articles

    • 4.1 Звернення за допомогою та підтримкою

      Як отримати допомогу та підтримку На платформі Mondra доступно кілька методів пошуку додаткової інформації про відображені дані та функціональність платформи . Можна отримати додаткову підтримку через Довідковий центр , функцію чату та піднявши ...