Mondra Global Limited – Правила та умови

Mondra Global Limited – Правила та умови


Особливо звертаємо вашу увагу на положення пункту 11 (Обмеження відповідальності).

1. Вступ

1.1 Mondra Global Limited (номер компанії 12485878) (Mondra або we/us/our) — це компанія, зареєстрована в Англії та Уельсі, а наш зареєстрований офіс знаходиться за адресою 11th Floor, DMH Stallard, New Fetter Lane, 6 New Street Square, London, United Kingdom , EC4A 3BF. Ми керуємо веб-сайтом mondra.com (Платформа).

1.2 Ці положення та умови (Умови) застосовуються до надання вам Послуг Mondra. Вони застосовуються, за винятком будь-яких інших умов, які ви прагнете нав’язати або включити, або які маються на увазі згідно із законом, торговельними звичаями, практикою чи курсом ведення справ.

1.3 Пункт 17 пояснює значення термінів, що використовуються в цих Умовах, написаних великими літерами.

2. Оформлення Угоди

2.1 Коли ви реєструєтеся на Платформі, вам буде запропоновано надіслати свої дані та дані про Сайти, щодо яких ви хотіли б отримувати Послуги. Надсилання Ваших даних і деталей Сайтів є пропозицією отримати Послуги відповідно до цих Умов.

2.2 Якщо Mondra прийме вашу пропозицію, зроблену відповідно до пункту 2.1, і отримає ваші дані через Платформу, ми надішлемо вам електронний лист (підтвердження електронною поштою), щоб підтвердити, коли Mondra зможе почати надавати Послуги (Дата початку надання Послуг).

2.3 Якщо Mondra з будь-якої причини не зможе надати Вам Послуги, ми повідомимо Вас про це електронною поштою та більше не оброблятимемо Ваш запит (надісланий відповідно до пункту 2.1).

2.4 Угода між Вами та Mondra щодо надання Послуг складатиметься з Підтвердження електронною поштою та цих Умов (Угоди).

3. Початок і термін дії

3.1 Договір буде укладено на дату електронного листа Mondra, описаного в пункті 2.2.

3.2 Якщо не буде припинено раніше відповідно до пункту 12 або цього пункту, Угода буде діяти до моменту її припинення однією стороною, яка попередить іншу сторону про припинення дії Угоди не менше ніж за 30 днів.

4. Наші послуги

4.1 Mondra надаватиме Вам Послуги, використовуючи розумну обережність і навички, починаючи з Дати початку надання Послуг.

4.2 Про укладення Договору згідно п. 2.2. Mondra надає Вам невиключне право та ліцензію, які не підлягають передачі, без права надання субліцензій, щоб дозволити Авторизованим користувачам використовувати Послуги протягом Терміну дії виключно для Ваших внутрішніх ділових операцій.

4.3 Зобов’язання, наведені в пункті 4.1, не поширюються на будь-яку невідповідність, спричинену використанням Послуг усупереч інструкціям Mondra або модифікацією або зміною Послуг будь-якою стороною, крім Mondra або належним чином уповноважених підрядників чи агентів Mondra. Якщо Послуги не відповідають вищезазначеним зобов’язанням, Mondra за свій рахунок докладе всіх розумних комерційних зусиль, щоб негайно виправити будь-яку таку невідповідність або надасть Вам альтернативний засіб для досягнення бажаної продуктивності. Таке виправлення або заміна є Вашим єдиним і виключним засобом захисту від будь-якого порушення зобов’язань, викладених у пункті 4.1 щодо Послуг.

4.4 Mondra докладе комерційно обґрунтованих зусиль, щоб зробити Послуги доступними 24 години на добу, сім днів на тиждень, за винятком:
(а) заплановане технічне обслуговування, що виконується протягом максимального періоду обслуговування з 18:00 до 8:00 за британським часом; і

(б) позапланового технічного обслуговування, за умови, що Mondra докладе розумних зусиль, щоб попередити вас щонайменше за 6 звичайних робочих годин.
Для цілей цього пункту 4.4 звичайний робочий час становить з 9:00 до 17:00 включно (за британським часом) у робочі дні.

4.5 Mondra не гарантує, що:
(а) Користування Послугами буде безперервним або безпомилковим;

(б) Послуги та/або інформація, яку ви отримуєте за допомогою Послуг, відповідатимуть вашим вимогам; або

(c) Програмне забезпечення або Служби будуть вільні від уразливостей або вірусів.
4.6 Mondra не несе відповідальності за будь-які затримки, збої в доставці або будь-які інші втрати чи пошкодження в результаті передачі даних через комунікаційні мережі та засоби, включно з Інтернетом, і ви визнаєте, що Послуги можуть зазнавати обмежень, затримок та інших властивих проблем у використанні таких засобів зв'язку.

4.7 Mondra гарантує, що вона має та підтримуватиме всі необхідні ліцензії, згоди та дозволи, необхідні для виконання своїх зобов’язань за Угодою.

4.8 Mondra виконуватиме регулярне резервне копіювання Ваших даних продукту. У разі будь-якої втрати або пошкодження Ваших Даних продукту, за винятком випадків, коли втрата Ваших Даних продукту є порушенням пункту 13, Вашим єдиним і виключним засобом правового захисту проти Mondra є застосування Mondra розумних комерційних зусиль для відновлення втрачених або пошкоджених Ваші Дані продукту з останньої резервної копії таких Ваших Даних продукту, яку підтримує Mondra. Mondra не несе відповідальності за будь-яку втрату, знищення, зміну чи розголошення Ваших Даних про продукт, спричинене будь-якою третьою стороною (за винятком тих третіх сторін, яких Mondra уклала субпідрядником для надання послуг, пов’язаних із обслуговуванням та резервним копіюванням Ваших Даних про продукт, для яких вона зобов’язана нести повну відповідальність).

4.9 Mondra залишає за собою право вносити зміни до Угоди та/або Служб, якщо це необхідно для дотримання будь-якого чинного законодавства чи нормативних вимог, і Mondra має повідомити Вас у будь-якому такому випадку.

4.10 Mondra докладе всіх розумних зусиль, щоб виконати будь-які дати виконання, зазначені у Підтвердженні електронною поштою, але будь-які такі дати є лише приблизними, і ненадання Послуг до таких дат не дає Вам права розірвати Угоду. Ви погоджуєтеся, що Mondra не несе відповідальності за будь-які затримки або збої, спричинені повністю або частково вами або будь-яким Постачальником та/або іншою пов’язаною стороною, включаючи будь-які затримки або збої в наданні даних, інформації чи послуг.

5. Підписки користувачів

5.1 Відповідно до пункту 5.3, кількість ваших підписок користувача обмежена максимум п’ятьма.

5.2 Ви зобов'язуєтесь:
(а) максимальна кількість авторизованих користувачів, яким ви надаєте доступ і використання Платформи, не повинна перевищувати кількість авторизованих підписок користувачів;

(б) Ви не дозволятимете використовувати Підписку користувача більш ніж одному авторизованому користувачеві;

(c) кожен Авторизований користувач повинен зберігати надійний пароль для використання Платформи, і що кожен Авторизований користувач повинен зберігати свій пароль конфіденційним; і

(d) Ви повинні підтримувати письмовий оновлений список поточних авторизованих користувачів і негайно надавати цей список Mondra на письмовий запит Mondra.
5.3 Якщо ви бажаєте придбати додаткові підписки користувача, ви повинні повідомити про це Mondra письмово. Mondra оцінить такий запит щодо додаткових підписок користувача та відповість вам із схваленням або відхиленням запиту та підтвердженням додаткових зборів, що підлягають сплаті. Якщо Mondra схвалює запит і за умови сплати таких додаткових зборів, Mondra активує додаткові Підписки користувача протягом 14 днів після схвалення вашого запиту (і «Збори» вважаються відповідно збільшеними).

6. Обмеження щодо використання Послуг

6.1 Ви не повинні отримувати доступ, зберігати, поширювати чи передавати будь-які віруси чи будь-які матеріали під час використання вами Послуг, які: (a) є незаконними, шкідливими, погрозливими, наклепницькими, непристойними, такими, що порушують права, переслідують або образливі на расовому чи етнічному ґрунті; (b) сприяє незаконній діяльності; (c) зображує відверто сексуальні зображення; (d) пропагує незаконне насильство; (e) є дискримінаційним за ознаками раси, статі, кольору шкіри, релігійних переконань, сексуальної орієнтації, інвалідності; або (f) є іншим чином незаконним або завдає шкоди будь-якій особі чи майну, і Mondra залишає за собою право, без відповідальності чи шкоди іншим правам, заборонити Вам доступ до будь-якого матеріалу, який порушує положення цього пункту.

6.2 Ви не повинні:
(а) за винятком випадків, передбачених будь-яким застосовним законодавством, яке не може бути виключено за згодою між сторонами, або в межах, прямо дозволених Угодою:
(і) намагатися копіювати, змінювати, дублювати, створювати похідні роботи, фреймувати, віддзеркалювати, перевидавати, завантажувати, відображати, передавати чи розповсюджувати все або будь-яку частину Програмного забезпечення в будь-якій формі, носії чи будь-якими засобами; або

(іі) намагатися декомпілювати, зворотно компілювати, дизасемблювати, реконструювати або іншим чином зменшити все чи будь-яку частину Програмного забезпечення до форми, сприйнятої людиною; або
(б) отримувати доступ до всього або будь-якої частини Програмного забезпечення, щоб створити продукт або послугу, які конкурують із Послугами; або

(c) використовувати Послуги для надання послуг третім особам; або

(d) ліцензувати, продавати, орендувати, здавати в оренду, передавати, призначати, поширювати, демонструвати, розголошувати або іншим чином комерційно використовувати або іншим чином робити Послуги доступними будь-якій третій стороні, крім Авторизованих користувачів; або

(д) намагатися отримати або допомогти третім сторонам отримати доступ до Програмного забезпечення або Платформи; або

(f) запроваджувати або дозволяти впровадження будь-якого вірусу або вразливості в мережі та інформаційні системи Mondra.
6.3 Ви повинні вживати всіх розумних зусиль, щоб запобігти будь-якому несанкціонованому доступу або використанню Програмного забезпечення та Платформи та негайно повідомляти Mondra про будь-який такий несанкціонований доступ або використання.

7. Ваші зобов'язання

7.1 Ви повинні:
(а) надати Mondra весь необхідний доступ до інформації та співпрацю, які можуть обґрунтовано вимагатися Mondra для надання Послуг;

(б) докладати всіх зусиль, щоб переконатися, що вся інформація, яку ви безпосередньо надаєте Mondra, є повною та точною, а також докладати розумних зусиль, щоб підтримувати цю інформацію в актуальному стані;

(c) отримувати та підтримувати всі необхідні ліцензії, дозволи та згоди, які можуть знадобитися для Послуг до дати початку надання Послуг;

(d) дотримуватися всіх застосовних законів, що стосуються Угоди; і

(д) нести, наскільки це дозволено законодавством, і якщо інше прямо не передбачено в Угоді, нести виключну відповідальність за забезпечення, підтримку та захист своїх мережевих з’єднань і телекомунікаційних каналів від своїх систем до Платформи, а також за всі проблеми, умови, затримки, збої доставки та усі інші збитки чи збитки, що виникли або пов’язані з вашими мережевими з’єднаннями чи телекомунікаційними лініями, або спричинені Інтернетом.
7.2 Якщо виконанню Mondra будь-яких своїх зобов’язань за Угодою перешкоджає або затримується будь-яка дія чи бездіяльність з боку Вас, Ваших співробітників, агентів або Авторизованих користувачів, або невиконання Вами будь-яких відповідних зобов’язань (За замовчуванням):
(а) не обмежуючи та не впливаючи на будь-які інші доступні їй права чи засоби правового захисту, Mondra має право призупинити надання Послуг, доки Ви не виправите Порушення за умовчанням, і покладатися на Замовчування, щоб звільнити його від виконання будь-яких своїх зобов’язань у кожному конкретному випадку. у тій мірі, в якій Невиконання зобов’язань запобігає або затримує виконання Mondra будь-яких своїх зобов’язань; і
(б) Mondra не несе відповідальності за будь-які витрати чи збитки, понесені Вами, прямо чи опосередковано через невиконання або затримку Mondra виконання будь-яких своїх зобов’язань, як зазначено в цьому пункті 7.2.
7.3 Ви не повинні протидіяти або намагатися перешкоджати будь-якому з ваших постачальників замовляти будь-які послуги від Mondra.

8. Звинувачення

8.1 Наразі Mondra не стягує плату за надання Послуг. Однак Mondra залишає за собою право в майбутньому вводити комісію за Послуги та/або вимагати сплату комісій або комісій в обмін на надання розширених або додаткових функцій. У таких обставинах. Mondra приймає процедуру, викладену в пункті 8.2.

8.2 Якщо Mondra має намір запровадити комісію або плату за Послуги в майбутньому та/або вимагати сплати комісій або комісій в обмін на надання розширених або додаткових функцій (у будь-якому випадку Зміна), вона надішле вам повідомлення, включаючи як мінімум:
(а) опис Зміни;

(б) деталі впливу запропонованої зміни на Послуги та/або будь-які відповідні збори;

(c) будь-які зміни інших умов Договору;

(d) часовий проміжок, протягом якого ви повинні прийняти або відхилити Зміну; і

(д) положення для підпису вами та Mondra.
8.3 Якщо після отримання вами повідомлення згідно з пунктом 8.2:
(а) Ви погоджуєтеся з умовами цього повідомлення, ви та Mondra підпишете його, і це підписане повідомлення внесе зміни до Угоди;

(б) Ви відхиляєте умови цього сповіщення або не надаєте відповідь Mondra протягом необхідного періоду часу, Mondra може, без шкоди для будь-яких інших прав чи засобів правового захисту, які вона може мати, розірвати Угоду, надіславши Вам письмове повідомлення за один місяць.

9. Дані та права інтелектуальної власності

9.1 Mondra визнає, що ваші Дані продукту становлять вашу (або ваших ліцензіарів) конфіденційну інформацію, і (відповідно до пункту 9.2) Mondra використовуватиме ваші Дані продукту лише з метою надання Послуг або як це дозволено пунктом 9.6 або пунктом 13.

9.2 Ви надаєте Mondra повністю оплачену, невиключну, безоплатну ліцензію без права передачі на: (a) обробку Ваших Даних продукту за потреби для обчислення, виробництва чи визначення іншим чином (i) показників впливу на навколишнє середовище для продуктів власного бренду , (ii) Уточнені показники впливу для продуктів приватної марки; та (iii) анонімні дані; і (б) копіювати та змінювати будь-які матеріали, надані вами компанії Mondra протягом терміну дії Угоди з метою надання вам Послуг.

9.3 Ви визнаєте, що Mondra та/або її ліцензіари володіють усіма правами інтелектуальної власності на:
(а) Програмне забезпечення та Платформа; і

(б) показники впливу на навколишнє середовище та уточнені показники впливу.
За винятком випадків, прямо зазначених у цій Угоді, Угода не надає Вам жодних прав інтелектуальної власності на Програмне забезпечення, Платформу, Метрику впливу на навколишнє середовище чи Уточнену Метрику впливу, відповідно до них або стосовно них.

9.4 Ви визнаєте, що відповідний Власник бренду нижче за течією володіє інтелектуальною власністю на Дані власника бренду нижче за течією. За винятком випадків, прямо зазначених у цій Угоді, ця Угода не надає Вам жодних прав інтелектуальної власності на Дані власника торгової марки на нижній ланці, відповідно до них або стосовно них.

9.5 Mondra підтверджує, що вона має всі права щодо Програмного забезпечення та Послуг, необхідні для надання всіх прав, які вона має намір надати згідно з умовами Угоди.

9.6 Ви визнаєте та погоджуєтеся з тим, що Mondra може витягувати, обробляти, об’єднувати або агрегувати дані, отримані з ваших Даних про продукт, для створення анонімних даних та/або орієнтовних показників впливу на навколишнє середовище для певного типу споживчого продукту ЗА УМОВИ, ЩО такі дані прямо чи опосередковано не ідентифікують Вас ( або ваших клієнтів або ваших постачальників). Наприклад, Mondra може отримати певні Дані про ваші продукти та поєднати їх з даними інших своїх клієнтів, щоб створити орієнтовні показники впливу на навколишнє середовище для загального продукту.

9.7 Усі права інтелектуальної власності на Послуги, які випливають із них або пов’язані з ними, включаючи анонімні дані, показники впливу на навколишнє середовище, уточнені показники впливу на навколишнє середовище та орієнтовні показники впливу на навколишнє середовище для загальних продуктів, вироблених із використанням Даних вашого продукту відповідно до пункту 9.6 (але за винятком будь-яких Права інтелектуальної власності на будь-які надані вами матеріали та ваші дані продукту) належать Mondra. Mondra має право вільно копіювати, використовувати, змінювати, поширювати, ліцензувати або іншим чином використовувати такі дані без будь-яких обмежень, у тому числі в межах Платформи. Щоб уникнути сумнівів, цей пункт 9.7 стосується лише даних у тій мірі, в якій вони прямо чи опосередковано не ідентифікують вас, ваших клієнтів або ваших постачальників.

9.8 Mondra надає Вам або забезпечить пряме надання Вам повністю оплаченої, всесвітньої, невиключної, безоплатної ліцензії на використання для Ваших власних внутрішніх бізнес-цілей, без права надання субліцензій, Екологічної Показники впливу для продуктів власної торгової марки та вдосконалені показники впливу для продуктів приватних марок, а також будь-які інші цифрові звіти чи аналіз, які надаються через Платформу як частину Послуг, за умови, що після припинення або закінчення терміну дії Угоди така ліцензія буде припинена. обмежено такими показниками впливу на навколишнє середовище, уточненими показниками впливу або іншими цифровими звітами та аналізом, які були роздруковані або завантажені з Платформи до припинення або закінчення терміну дії Угоди.

9.9 Ніщо в пункті 9.8 не означає, що ви маєте право на доступ до Платформи, або вимагає від Mondra надання вам копій інформації, що зберігається на Платформі, після припинення дії Угоди.

9.10 Ви визнаєте, що показники впливу на навколишнє середовище та уточнені показники впливу є лише орієнтовними. Mondra не гарантує та не заявляє, що показники впливу на навколишнє середовище чи уточнені показники впливу є точними чи повними, і ви визнаєте, що будь-яке покладення на показники впливу на навколишнє середовище та уточнені показники впливу здійснюється на ваш власний ризик. Ви погоджуєтесь, що не використовуватимете та не відображатимете ім’я Mondra у зв’язку з Метриками впливу на навколишнє середовище чи Уточненими показниками впливу на будь-якій упаковці чи інших маркетингових матеріалах для або пов’язаних із Продуктами, за винятком випадків, узгоджених у письмовій формі з Mondra.

10. Захист даних

10.1 Обидві сторони дотримуватимуться всіх застосовних вимог законодавства про захист даних. Цей пункт 10 є доповненням до зобов’язань або прав сторони відповідно до законодавства про захист даних і не знімає з них, не усуває та не замінює їх.

10.2 Сторони визнають, що для цілей законодавства про захист даних обидві сторони діють як контролери щодо персональних даних, якими обмінюються сторони згідно з Угодою.

10.3 Без шкоди для загального змісту пункту 10.1 обидві сторони забезпечать наявність усіх необхідних відповідних згод і повідомлень для забезпечення законної передачі будь-яких персональних даних, які вони повинні передати іншій стороні протягом терміну дії та для цілей Угоди. .

11. Обмеження відповідальності: ОСОБЛИВО ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ НА ЦЕЙ ПУНКТ

11.1 За винятком випадків, прямо та конкретно передбачених Угодою:
(а) Ви несете повну відповідальність за результати, отримані в результаті використання Вами Послуг, і за висновки, зроблені в результаті такого використання. Mondra не несе відповідальності за будь-які збитки, спричинені помилками чи пропусками в будь-якій інформації, інструкціях чи сценаріях, наданих вами Mondra у зв’язку зі Службами, або будь-якими діями, вжитими Mondra за вашим вказівкою;

(б) усі гарантії, заяви, умови та будь-які інші умови, будь-які передбачені законом або загальним правом, у повній мірі, дозволеній чинним законодавством, виключені з Угоди; і

(c) Послуги надаються Вам на умовах «як є».
11.2 Ніщо в Угоді не обмежує будь-яку відповідальність, яка не може бути обмежена юридично, включаючи відповідальність за: (a) смерть або тілесні ушкодження, спричинені недбалістю; (b) шахрайство або шахрайське введення в оману; та (c) порушення умов, передбачених розділом 2 Закону про постачання товарів і послуг 1982 року (право власності та спокійне володіння).

11.3 Ви погоджуєтеся з тим, що, оскільки Ви отримуєте Послуги безкоштовно, цілком розумно, що Mondra, за винятком випадків, передбачених пунктом 11.2, не несе жодної відповідальності за будь-яких обставин, включаючи недбалість щодо Вас щодо Програмного забезпечення або Послуг і не надає жодних гарантій щодо Програмного забезпечення чи Послуг. З тих самих причин усі законодавчі та непрямі гарантії, положення та умови виключаються в повному обсязі, дозволеному законом.

11.4 Згідно з пунктом 11.2, ви погоджуєтеся з тим, що несете виключну відповідальність за захист своїх даних під час використання вами Послуг і що Mondra не несе відповідальності за будь-які обставини, включаючи недбалість, за втрату або пошкодження даних.

11.5 Згідно з пунктом 11.2, жодна зі сторін не несе відповідальності перед іншою стороною за контрактом, правопорушенням (включаючи недбалість), порушенням законних обов’язків чи іншим чином, відповідно до або у зв’язку з Угодою, за: (a) втрату прибутку ; (b) втрата продажів або бізнесу; (c) втрата угод або контрактів; (d) втрата очікуваних заощаджень; (e) втрата використання або пошкодження програмного забезпечення; (f) втрата або пошкодження гудвілу; або (g) непрямі чи непрямі збитки.

11.6 Ви розумієте та погоджуєтеся з тим, що не будете учасником контракту між Mondra та будь-яким із Ваших Постачальників або клієнтів, і що Mondra не несе відповідальності перед Вами за будь-які послуги чи товари, надані будь-якому з Ваших Постачальників або клієнтів за таким контрактом.

11.7 Цей пункт 11 залишиться в силі після припинення дії Угоди.

12. Припинення

12.1 Будь-яка сторона може негайно розірвати Угоду, надіславши письмове повідомлення іншій стороні, якщо:
(а) інша сторона вчинила суттєве порушення Угоди та (якщо таке порушення можна виправити) не усунула це порушення протягом 14 днів після того, як цю сторону було письмово повідомлено про це;

(б) інша сторона вживає будь-яких кроків або дій у зв’язку зі своїм вступом до управління, тимчасовою ліквідацією або будь-якою угодою чи домовленістю зі своїми кредиторами (крім пов’язаних з платоспроможною реструктуризацією), ліквідацією (добровільно чи за рішенням суду, якщо тільки з метою платоспроможної реструктуризації), з призначенням керуючого будь-якими його активами або припиненням ведення бізнесу; або

(c) інша сторона призупиняє, або погрожує призупинити, або припиняє, або загрожує припинити весь чи суттєвий бізнес.
12.2 Після припинення або закінчення терміну дії Угоди, якщо інше не погоджено Mondra:
(а) усі ліцензії, надані згідно з Угодою, негайно припиняють дію (крім випадків, передбачених у пункті 9.8), і Ви повинні негайно припинити використання Послуг і Платформи; і

(б) Mondra анонімізує всі ваші Дані про продукт, якими вона володіє, щоб переконатися, що неможливо визначити, що такі дані походять від вас, ваших клієнтів або ваших постачальників.
12.3 Розірвання Угоди не впливає на будь-які права, засоби правового захисту, зобов’язання чи відповідальність сторін, які виникли до дати розірвання, включаючи право вимагати відшкодування збитків щодо будь-якого порушення Угоди, яке існувало на дату або до дати розірвання. припинення.

12.4 Будь-яке положення Угоди, яке прямо чи опосередковано має набути чи продовжувати діяти після або після припинення дії Угоди (включно з цим пунктом 12 і пунктом 13), залишається в повній силі.

13. Конфіденційність

13.1 Кожна сторона зобов’язується не розголошувати будь-якій особі будь-яку конфіденційну інформацію щодо бізнесу, справ, клієнтів, клієнтів або постачальників іншої сторони протягом дії Угоди та протягом п’яти років після припинення дії Угоди. , крім випадків, дозволених пунктом 9, пунктом 13.2, пунктом 13.3, пунктом 13.4 або пунктом 13.5.

13.2 Кожна сторона може розкривати конфіденційну інформацію іншої сторони:
(а) своїм співробітникам, посадовим особам, представникам, субпідрядникам або радникам, яким потрібна така інформація для цілей виконання зобов’язань сторони за Угодою. Кожна сторона гарантує, що її співробітники, посадові особи, представники, субпідрядники або радники, яким вона розкриває конфіденційну інформацію іншої сторони, дотримуються цього пункту 13; і

(б) відповідно до закону, суд компетентної юрисдикції або будь-який державний чи регуляторний орган.
13.3 Наскільки це дозволено відповідним Власником бренду нижнього рівня, Mondra надає вам через Платформу показники впливу на навколишнє середовище, які вона розрахувала з використанням Даних власника бренду нижнього рівня щодо продуктів приватної торгової марки. Ви погоджуєтеся зберігати ці показники впливу на навколишнє середовище конфіденційними та використовувати їх лише з метою отримання переваг від Послуг.

13.4 Ви можете уповноважити Mondra розкривати Уточнені показники впливу одному або кільком Власникам торгової марки, що знаходяться нижче за течією, за допомогою функцій, наданих на Платформі. Крім того, Mondra має право розкривати Власникам торгових марок нижчого рівня характер Послуг, що надаються згідно з Угодою, а також будь-яку іншу інформацію чи дані в обсязі, узгодженому з вами час від часу, або якими ви уповноважуєте Mondra поділитися з одним або більш конкретний Власник(и) нижчого(их) бренду(ів) за допомогою функцій, наданих на Платформі. Будь-який такий дозвіл є безвідкличним і залишатиметься в силі, незважаючи на припинення дії цієї Угоди.

13.5 Жодна сторона не має права використовувати конфіденційну інформацію іншої сторони з будь-якою іншою метою, крім виконання своїх зобов’язань за Угодою.

14. Події поза нашим контролем

14.1 Ми не несемо відповідальності за будь-яке невиконання або затримку виконання будь-яких наших зобов’язань за Угодою, спричинене будь-якою дією чи подією поза нашим розумним контролем (Подія поза нашим контролем).

14.2 Якщо станеться подія поза нашим контролем, яка вплине на виконання наших зобов’язань за Угодою, ми зв’яжемося з Вами якнайшвидше, щоб повідомити Вас, і наші зобов’язання за Угодою буде призупинено, а час для виконання наших зобов’язань – бути продовжено на час проведення Заходу поза нашим контролем. Ми домовимося про нову дату надання Послуг з вами після завершення Події поза нашим контролем.

15. Спілкування між нами

15.1 Коли ми згадуємо «письмово» в цих Умовах, це включає електронну пошту та спілкування між вами та нами за допомогою функції спілкування у веб-чаті на Платформі.

15.2 Будь-яке повідомлення або інше повідомлення, надіслане одним із нас іншому відповідно до Угоди або у зв’язку з нею, повинно бути письмовим за допомогою функції спілкування в веб-чаті на Платформі або електронною поштою.

15.3 Повідомлення або інше повідомлення вважається отриманим: якщо воно надіслане електронною поштою або за допомогою функції спілкування в веб-чаті на Платформі, о 9:00 наступного робочого дня після передачі.

15.4 Щоб підтвердити вручення будь-якого повідомлення електронною поштою, буде достатньо підтвердити, що такий електронний лист було надіслано на вказану електронну адресу адресата.

15.5 Положення цього пункту не застосовуються до вручення будь-яких проваджень чи інших документів у будь-якому судовому процесі.

16. Загальні

16.1 Повна угода. Угода є повною угодою між вами та Mondra стосовно її предмета. Ви визнаєте, що не покладалися на жодну заяву, обіцянку, заяву, запевнення чи гарантію, які не викладені в Угоді.

16.2 Передача та передача. Ми можемо призначити або передати наші права та обов’язки за Угодою іншій особі. Ви можете переуступити або передати свої права чи зобов’язання за Угодою іншій особі лише за нашої письмової згоди.

16.3 Варіація. Будь-яка зміна Угоди набуває чинності, лише якщо вона укладена в письмовій формі та підписана вами та нами (або нашими відповідними уповноваженими представниками).

16.4 Відмова. Якщо ми не наполягатимемо на тому, щоб ви виконували будь-які з ваших зобов’язань за Угодою, або якщо ми не застосуємо наші права проти вас, або якщо ми зволікатимемо з цим, це не означатиме, що ми відмовилися від своїх прав щодо вас або що ви не повинні виконувати ці зобов'язання. Якщо ми відмовимося від будь-яких прав, ми зробимо це лише в письмовій формі, і це не означатиме, що ми автоматично відмовимося від будь-яких прав, пов’язаних з будь-яким пізнішим невиконанням Вами зобов’язань.

16.5 Розрив. Кожен пункт цих Умов діє окремо. Якщо будь-який суд або відповідний орган вирішить, що будь-яке з них є незаконним або таким, що не підлягає виконанню, решта положень залишатимуться в повній силі.

16.6 Права третіх осіб. За винятком пункту 14.3, який надає переваги Власнику бренду нижчого рівня та має право на виконання ним, жодна інша особа не має жодних прав на виконання будь-яких умов Угоди. Права сторін на анулювання або зміну Угоди не залежать від згоди будь-якої іншої особи.

16.7 Застосовне законодавство та юрисдикція. Угода регулюється законодавством Англії, і ми беззастережно погоджуємося передавати всі суперечки, що виникають з Угоди або у зв’язку з нею, до виключної юрисдикції англійських судів.

17. Визначення та тлумачення

17.1 У цих Умовах застосовуються такі визначення та правила тлумачення:
Філія(и): будь-яка організація, яка прямо чи опосередковано контролює, контролюється іншою організацією або перебуває під спільним контролем з іншою організацією. У цьому визначенні «контроль» має значення, надане йому в розділі 1124 Закону про податок на корпорації 2010 року.

Угода: угода, укладена між вами та нами щодо надання Послуг, що включає ці Умови та підтвердження електронною поштою.

Анонімні дані: анонімні дані, пов’язані з продуктом, компонентом, інгредієнтом або процесом, створені нами з використанням ваших даних про продукт та/або даних про власника торгової марки.

Авторизовані користувачі: Ваші співробітники, агенти та підрядники, яким Ви дали доступ до Платформи відповідно до Угоди.

Робочий день: день, окрім суботи, неділі чи державних свят в Англії, коли банки в Лондоні відкриті для роботи.

Зміна: як визначено в пункті 8.2.

За замовчуванням: має значення, наведене в пункті 7.2.

Контролер і персональні дані: як визначено в законодавстві про захист даних.

Законодавство про захист даних: усе застосовне законодавство про захист даних і конфіденційність, яке час від часу діє у Великобританії, включаючи Загальний регламент захисту даних ((ЄС) 2016/679); в
Закон про захист даних 2018; Директива щодо конфіденційності та електронних комунікацій 2002/58/EC (оновлена Директивою 2009/136/EC) і Правила конфіденційності та електронних комунікацій 2003 (SI 2003/2426) із поправками, а також усі інші чинні законодавчі та нормативні вимоги, що діють з час від часу, що стосується використання персональних даних.

Власник(и) бренду нижче за течією: клієнти-власники бренду Mondra (за винятком вас, якщо ви або ваші афілійовані особи виробляєте продукти власного бренду), а також будь-який інший власник бренду, який запрошує вас підключитися через Платформу та чиє запрошення ви приймаєте, від час від часу.

Дані власника торгової марки нижньої течії: дані, надані нам Власником торгової марки нижньої течії щодо одного або кількох продуктів приватної торгової марки, які можуть включати назви продуктів приватної торгової марки, інгредієнти, назви постачальників і контактну інформацію, джерела, методи обробки, типи упаковки та обсяги продажів. (але це, щоб уникнути сумнівів, не включає анонімні дані).

Підтвердження електронною поштою: електронний лист від Mondra до Вас із зазначенням ключових деталей щодо Послуг, як пояснюється в пункті 2.

Показники впливу на навколишнє середовище: результати та/або показники щодо продукту або компонента продукту (тобто інгредієнтів, розповсюдження, обробки, пакування та роздрібної торгівлі) для визначення його впливу на навколишнє середовище щодо вуглецю; використання води (з поправкою на дефіцит); забруднення води (тобто потенціал евтрофікації); та біорізноманіття, отримане від землекористування.

Права інтелектуальної власності: патенти, права на винаходи, авторське право та суміжні права, торговельні марки, назви компаній та доменні імена, права на створення, гудвіл і право подати до суду за передачу, права на дизайн, права на комп’ютерне програмне забезпечення, база даних права, права на використання та захист конфіденційності конфіденційної інформації (включаючи ноу-хау) та всі інші права інтелектуальної власності, незалежно від того, зареєстровані вони чи незареєстровані, включаючи всі програми та права на подання та отримання, відновлення або розширення та права вимагати пріоритету таких прав і всіх подібних або еквівалентних прав або форм захисту, які існують або будуть існувати зараз чи в майбутньому в будь-якій частині світу.

Mondra або ми або ми: Mondra Global Limited (номер компанії 12485878), компанія, зареєстрована в Англії та Уельсі, зареєстрований офіс якої знаходиться за адресою 11th Floor, DMH Stallard, New Fetter Lane, 6 New Street Square, London, United Kingdom, EC4A 3BF

Дані власного бренду: дані, надані вами нам щодо одного або кількох продуктів власного бренду, які можуть включати назви продуктів власного бренду, інгредієнти, імена постачальників і контактну інформацію, джерела, методи обробки, типи упаковки та обсяги продажів ( але яка, щоб уникнути сумнівів, не включає анонімні дані).

Продукти власної торгової марки: усі продукти, вироблені вами (або вашою філією (-ами)) на Сайтах і які ви або ваша філія (-и) продаєте споживачам під вашим (або вашою філією (-ами)) брендом.

Платформа: онлайн-платформа за адресою https://mondra.com або будь-який інший веб-сайт, про який ми час від часу повідомляємо Вас.

Продукти приватних торгових марок: усі продукти, вироблені вами на Сайтах для та/або від імені одного чи кількох власників бренду.

Продукт: продукт приватної марки або продукт власної торгової марки.

Уточнені показники впливу: показники впливу продукту приватної торгової марки на навколишнє середовище, уточнені з використанням даних про ваш продукт.

Послуги: послуги, які ми надаємо вам через Платформу, згідно з якими Mondra надає показники впливу на навколишнє середовище, використовуючи ваші Дані продукту, що здійснюється за допомогою Mondra
запатентована методологія для оцінки впливу на навколишнє середовище, пов’язаного з усіма етапами життєвого циклу продукту, процесу або послуги.

Дата початку надання Послуг: дата, на яку Mondra зможе почати надавати Вам Послуги, як повідомила вам Mondra. Електронний лист із підтвердженням міститиме орієнтовну дату початку надання послуг.

Сайт: останнє місце, де ви виробляєте, обробляєте або готуєте продукт перед транспортуванням і продажем вашому клієнту.

Програмне забезпечення: онлайн-додатки програмного забезпечення, які Mondra надає як частину Послуг.

Постачальник: постачальник товарів або послуг, пов’язаних із продуктом (прямим чи опосередкованим), як частина ланцюга постачання до походження сировини або як частина ланцюга постачання, пов’язана з розподілом і доставкою, щоб зробити Продукти, доступні споживачам.

Термін: термін дії Договору, як описано в пункті 3.

Підписки користувачів: підписки користувачів, якими володієте Ви, які дають Авторизованим користувачам право доступу та використання Платформи відповідно до Угоди.

Вірус: будь-який предмет або пристрій (включаючи будь-яке програмне забезпечення, код, файл або програму), який може: перешкоджати, погіршувати або іншим чином негативно впливати на роботу будь-якого комп’ютерного програмного забезпечення, апаратного забезпечення чи мережі, будь-якої телекомунікаційної служби, обладнання чи мережі чи будь-якої іншої послуги або пристрій; запобігати, погіршувати або іншим чином негативно впливати на доступ або роботу будь-якої програми чи даних, включаючи надійність будь-якої програми чи даних (через перевпорядкування, зміну чи стирання програми чи даних повністю, частково чи іншим чином); або негативно впливають на взаємодію з користувачем, включаючи хробаків, троянських програм, віруси та інші подібні речі чи пристрої.

Ви, Ваш або Ваш: організація, яка реєструє та запитує надання Послуг через Платформу відповідно до цих Умов.

Ваші дані про продукт: будь-які дані, надані вами нам щодо продуктів приватної торгової марки від вашого власного імені через Платформу, включаючи інгредієнти, назви постачальників і контактну інформацію, джерела, методи обробки, типи упаковки та обсяги продажів (але які для щоб уникнути сумнівів, не включає анонімні дані) і будь-які дані власного бренду, які ви надаєте нам час від часу.

Y наш постачальник: ваш постачальник.
17.2 Тлумачення: В Угоді: (a) посилання на статут або законодавче положення є посиланням на нього зі змінами або повторно введеними в дію. Посилання на закон або законодавче положення включає всі підзаконні акти, прийняті відповідно до цього статуту або законодавчого положення; (b) будь-які слова, що йдуть після термінів, включаючи, включають, зокрема, наприклад, або будь-який подібний вираз, повинні тлумачитися як ілюстративні та не повинні обмежувати значення слів, опису, визначення, фрази або терміна, що передують цим термінам; (c) посилання на письмовий або письмовий текст включає електронну пошту; (d) Підтвердження електронною поштою є частиною Угоди. Будь-яке посилання на Угоду включає Підтвердження електронною поштою; (e) якщо існує будь-який конфлікт або невідповідність між цими положеннями та умовами та Підтвердженням електронною поштою, Підтвердження електронною поштою матиме пріоритет; та (f) посилання на особу включає фізичну особу, юридичну чи некорпоративну організацію (незалежно від того, чи є окрема юридична особа).

    • Related Articles

    • Правила та умови веб-сайту

      УМОВИ КОРИСТУВАННЯ ВЕБ-САЙТОМ БУДЬ ЛАСКА, УВАЖНО ПРОЧИТАЙТЕ ЦІ ПОЛОЖЕННЯ ТА УМОВИ ПЕРЕД ВИКОРИСТАННЯМ ЦЬОГО САЙТУ Що в цих умовах? У цих умовах описано правила користування нашим веб-сайтом https:\\mondra.com (наш сайт). Хто ми і як з нами зв'язатися ...
    • Політика конфіденційності Mondra

      Ласкаво просимо до Політики конфіденційності Mondra. Mondra поважає вашу конфіденційність і прагне захищати ваші особисті дані. У цій політиці конфіденційності пояснюється, які особисті дані ми можемо зберігати або обробляти, ваші права на ...
    • Кодекс поведінки постачальника Mondra

      Цей Кодекс поведінки для постачальників застосовується до будь-якої організації, яка ( i ) уклала контракт із Mondra на постачання товарів або послуг Mondra, (ii) уклала контракт із Mondra з метою обслуговування клієнтів Mondra або (iii) вступила в ...